Μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και (άτυπο) μέλος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, αρμόδιος για ζητήματα υδρογονανθράκων είναι ο δικηγόρος Βασίλειος Καμηλαράκης Παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στην επιστολή του αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και συσσωρευμένης απογοήτευσης για την παρουσία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το κίνημα, όπως εξελίχθηκε, δεν είναι αυτό που οραματιστήκαμε". Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
Παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες KAI ο Βασίλης Καμηλαράκης
Μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και (άτυπο) μέλος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, αρμόδιος για ζητήματα υδρογονανθράκων είναι ο δικηγόρος Βασίλειος Καμηλαράκης Παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στην επιστολή του αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και συσσωρευμένης απογοήτευσης για την παρουσία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το κίνημα, όπως εξελίχθηκε, δεν είναι αυτό που οραματιστήκαμε".
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.