Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΘΟΠΟΙΩΝ. ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓEΛΜΑΤΙΑ (ΧΑΙΚΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ (ΑΔΩΝΙΣ) ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ



Άγρια κόντρα Χαϊκάλη-Γεωργιάδη στον αέραΈντονη αντιπαράθεση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega, ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Παύλος Χαϊκάλης και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 
«Έχετε υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης, με τον κ. Γεωργιάδη να του απαντά ότι εμμέσως πλην σαφώς λέει προδότη τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.  «Δυστυχώς κ. Χαϊκάλη φτάσατε στο σημείο 25 χρόνια φίλος του Αντώνη Σαμαρά να τον κατηγορείτε και να τον αποκαλείτε προδότη επειδή υπέγραψε το μνημόνιο. Βγαίνετε στην τηλεόραση διαβάζετε ένα χαρτί που δεν καταλαβαίνετε τι λέει...ΒΙΝΤΕΟ>>

και μετά θέλετε από εμένα να σέβομαι εσάς ή τον κ Καμμένο. Δεν σας σέβομαι γιατί δεν αξίζετε να σας σέβομαι», σχολίασε με αιχμηρό τόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να απαντά με τη σειρά του: «Δεν με ενδιαφέρει η δική σας άποψη. Σας έχω θεωρήσει προστατευόμενο είδος και το λέω ανοιχτά». 
Δείτε το βίντεο...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive