Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Στο φως νέα στοιχεία από την απολογία του δολοφόνου του Φαρμακοποιού Σπ. Πουκαμισά

Νέα στοιχεία από την απολογία του δολοφόνου του Πουκαμισά

Στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την απολογία του Αλβανού κακοποιού Ιβάν Ματάι, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο στην περιοχή του Ρέντη εκτέλεσε με πέντε σφαίρες τον φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά για να του κλέψει το τσαντάκι με τις εισπράξεις. Ο 33χρονος «μακελάρης» περιγράφει όλα τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του 52χρονου, πατέρα δύο κοριτσιών,...
εξηγεί πού βρήκε το όπλο και αναλύει πώς προσπάθησε να κουκουλώσει το έγκλημα.
Μπορεί ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του φαρμακοποιού Σπύρου Πουκαμισά να οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως νέα στοιχεία για το σκληρό και αδυσώπητο πρόσωπο του 33χρονου έρχονται στην επιφάνεια, μέσα από την απολογία του στην ανακρίτρια Πειραιά, ενώ στο τέλος επιχειρεί να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του άτυχου φαρμακοποιού, τον οποίο όμως δεν δίστασε να σκοτώσει πυροβολώντας τον πέντε φορές στο κεφάλι.
«Ημουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα από το 1993 μέχρι το 2001. Επειτα πήγα στην Αλβανία και επανήλθα τον Φεβρουάριο του 2012. Πρώτα έμενα σε ένα ξενοδοχείο στον Πειραιά και στη συνέχεια στην ξαδέλφη μου. Το όπλο με το οποίο διέπραξα τον φόνο το πέταξα στη θάλασσα. Το αγόρασα τέλος Μαρτίου του 2012 από έναν Τσιγγάνο, δεν θυμάμαι σε ποια περιοχή. Κατέβαλα το ποσό των 550 ευρώ και το πήρα γιατί φοβόμουν, διότι με απειλούσαν οι ομοεθνείς μου που είχαν απαγάγει μια ξαδέλφη μου με υποτιθέμενο σκοπό τον γάμο» λέει στην αρχή της απολογίας του ο 33χρονος, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται και στα τραγικά περιστατικά της 13ης Ιουνίου του 2012, όταν ο 52χρονος έπεφτε νεκρός από τα πυρά του αδίστακτου ληστή.
Σε εκείνο το σημείο ο 33χρονος αναφέρεται -πρώτη φορά- και σε έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του προσπάθησε να τον σταματήσει κλοτσώντας τον στο κεφάλι. Εκδοχή πάντως που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις έρευνες της αστυνομίας. «Εκείνη τη μέρα παρακάλεσα τον Εμιλιάνο να με πάει στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη με το αυτοκίνητο της γυναίκας του για να βρω ένα φίλο μου, ομοεθνή μου, ονόματι Φώτη, για δουλειά. Το όπλο πάντα το έχω μαζί μου. Ο Εμιλιάνο δεν ήξερε τίποτα για το όπλο. Πήγα να πάρω τον φίλο μου και αφού δεν τον βρήκα, επέστρεψα κι εκεί είδα το θύμα με την τσάντα. Το θύμα αντιστάθηκε και για να τον φοβίσω έβγαλα το όπλο. Ενας περαστικός με χτύπησε με κλοτσιά στο κεφάλι για να με σταματήσει. Εκείνη την ώρα έπεσε το όπλο και εκπυρσοκρότησε μία φορά. Εκεί που προσπάθησα να φύγω εκπυρσοκρότησε κι άλλες φορές, δεν θυμάμαι πόσες. Το όπλο εκπυρσοκρότησε μόνο του και χτυπήθηκε ο Πουκαμισάς στο κεφάλι. Ο περαστικός σηκώθηκε κι έφυγε. Αρνούμαι ότι τον έριξα κάτω, τον κλότσησα στο κεφάλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι».
Οπως καταλήγει ο 33χρονος, στον γυρισμό αποκάλυψε στον φερόμενο ως συνεργό του όσα συνέβησαν και του ζήτησε να μην πάει στην αστυνομία, αλλά, αντ’ αυτού, να στείλει τη γυναίκα του να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια έδωσε εκατό ευρώ στον δεύτερο συνεργό του για να κάψει το αυτοκίνητο και να εξαφανίσει τα ίχνη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια» καταλήγει στην απολογία του ο 33χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive