Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. Θα "κλάψουν μανούλες;" Στα χέρια Πεπόνη η γνήσια λίστα Λαγκάρντ. Δεν φαντάζομαι να την "άγγιξε" ο Στουρνάρας!!



Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα βρίσκεται το νέο αντίγραφο της Λίστας Λαγκάρντ που παραδόθηκε από τις γαλλικές αρχές.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών:... «Παρελήφθη σήμερα από την αρμόδια Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών σχέσεων του Υπουργείου η «λίστα Λαγκάρντ» από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών και διαβιβάστηκε άμεσα στο Γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα».
Σημειώνεται ότι η λίστα είχε δοθεί από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, στον έλληνα ομόλογό της, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος καταθέτοντας στη Βουλή δήλωσε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό cd που του παραδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive