Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!!


Στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής συναντήθηκαν τελικά την Κυριακή οι ΠΑΣΟΚοι της Ροδόπης, στο πλαίσιο της πορείας για το 9ο συνέδριο του κόμματος, με την παρουσία του συντονιστή βουλευτή Έβρου Γιώργου Ντόλιου. Κλειστή βέβαια η σύσκεψη για τα 20 μόνο στελέχη που έδωσαν το παρόν και εμφανής ήταν οι γκρίνιες και η έντονη κριτική για την πορεία του κόμματος.
-Αισθητές όμως έγιναν οι απουσίες των στελεχών της περιφέρειας που πρόσκεινται στο κόμμα, όπως του Άρη Γιαννακίδη, Παύλου Δαμιανίδη, αλλά και του Γιάννη Νικολαΐδη. Δεν γνωρίζουμε φυσικά με ποιες δικαιολογίες, ή αν τελικά ήταν γραμμή πλεύσης για αποχή από τις κομματικές διαδικασίες των στελεχών της περιφέρειας. 
-Ίσως για λόγους που ανάγονται στην πολιτική που πρέπει να εφαρμόσουν ...στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και την απαγκίστρωση από τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος , καθώς και τις διεργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για το νέο κόμμα. Με δεδομένο όμως ότι οι περισσότεροι στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 
-Απών και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, παρόλο που τα υπόλοιπα στελέχη της μειονότητας έδωσαν το παρόν και ο ίδιος πρόσφατα μας διαβεβαίωνε ότι θα είναι υποψήφιος πάλι, άσχετα αν πριν από δύο χρόνια διατυμπάνιζε ότι τελευταία φορά πολιτεύεται.
-Το παρόν όμως έδωσε και ο Γιώργος Πεταλωτής που δείχνει να επανακάμπτει ως κομματικό στέλεχος. Με παρεμβάσεις του μάλιστα στο facebook τα βάζει με τον νεοφιλελευθερισμό που συνεργάζεται το κόμμα του, την λιτότητα και την φτώχεια.
-Ξεχνώντας βέβαια ότι στην κατάσταση αυτή μας έφεραν οι πολιτικές των δύο κομμάτων εξουσίας και η κυβέρνηση Παπανδρέου που υπηρέτησε σωστά, έβαλε την ταφόπλακα. Ποιο ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται λοιπόν οι σύντροφοι άγνωστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive