Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ. Οικογενειακή τραγωδία στη Βάρη. Ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Νεκροί σε διαμέρισμα στη Βάρη βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ένας 91χρονος και η 80χρονη σύζυγός του. 
Το ζευγάρι έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο. 
Οπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, ο 91χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του με ένα παλιό πιστόλι που είχε και μετά αυτοκτόνησε. 
Ο δράστης και αυτόχειρας άφησε σημείωμα που απευθύνεται στα παιδιά του και εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Ότι δλδ δεν πάει άλλο αυτή η ζωή μας και τελειώνει ΕΔΩ. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive