Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΩΡΕ; ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


Αίσχος και ντροπή να τα έχετε βάλει με το Παπακωσταντίνου ένα  αθώο ανθρωπάκι και απροστάτευτο τώρα που έχει χάσει  την κηδεμονία του γίγαντα της πολιτικής σκέψης Γ. Παπανδρέου , που άφησε εποχή στη χώρα μας για τις επιλογές των υπουργών του για να τη σώσει; Καλά κανένας δεν βλέπει καθαρά μπροστά του; Τι έκανε αυτός ο αθώος άνθρωπος; Πήρε μια λίστα φοροφυγάδων και κλεπτών και αφαίρεσε 2-3 ξαδέλφια του, που κρυφά έβγαλαν γύρω στο1,5 εκ ευρουλάκια για τα στερνά τους. Καλά δεν ξέρετε ότι όποιος δεν στηρίξει το σπίτι του πέφτει και τον πλακώνει; Εσείς πάλι εκεί στο ΠΑΣΟΚ το κόμμα της τιμιότητας και  της διαφάνειας τι σας έκανε ο καημένος ο Παπακωσταντίνου, ώστε ο αρχηγός σας, σαν πρώην  άνθρωπος, να τον διαγράψει; Τι άλλο έκανε από ότι εσείς τόσα χρόνια, ώστε όλοι οι λωποδύτες να είναι πασόκοι από εποχής...
των αλήστου μνήμης Ανδρέα και Κουτσόγιωργα ;; Δεν έχετε ίχνος ανθρωπιάς να τον αφήσετε να απολαύσει τις ολλανδικές διακοπές του τις άγιες μέρες; Ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive