Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η 28χρονη σεξοβόμβα που παντρεύεται ο Μπερλουσκόνι (foto)


Δείτε τη γυναίκα που τρέλανε τον άτακτο Σίλβιο και ετοιμάζεται για χάρη της να βάλει το τρίτο στεφάνι στα 76 του!! Έχουν μισό αιώνα διαφορά. Εκείνη είναι 28 κι εκείνος 76. Η Ναπολιτάνα Φραντσέσκα... είναι η σεξοβόμβα που τρέλανε τον άτακτο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει δύο αδυναμίες και δεν τις έκρυψε ποτέ. Την εξουσία και τις γυναίκες. Μετά τα πολλά παραστρατήματά του και τις πολλές γυναίκες που είχε στη ζωή του αποφάσισε να βάλει και τρίτο στεφάνι. Έτσι σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό της Ιταλίας και στους ψηφοφόρους του, μιας και θέλει να ξαναμπεί στην πολιτική την αρραβωνιαστικιά του. Πρόκειται για την εκρηκτική Φρατζέσκα, μόλις 28 ετ ών. Περιφερειακή σύμβουλος, πρώην showgirl της τηλεόρασης και μέλος της ομάδας «Σίλβιο μας λείπεις».

Ο 76χρονος Σίλβιο δήλωσε ότι την αγαπάει πολύ, ότι της έχει τρομερή αδυναμία, κι ότι αυτό που τον τράβηξε κοντά της είναι η … ηθική της.
Άντε, και καλούς απογόνους


 http://amaliadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive