Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δηλώσεις Εκπροσώπου ΛΑΟΣ για: 1) Συνάντηση πρωθ/γού με εκπροσώπους πολυεθνικών 2) διαμάχη Στουρνάρα με δικαστές για το χαράτσι 3) επίθεση στον Δ. Στρατούλη

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επίθεση στον Δ. Στρατούλη:
"Όπως είχαμε προβλέψει, τα δύο άκρα θα αρχίσουν να έχουν «θερμά επεισόδια» μεταξύ τους  και μάλιστα με αυξανόμενη συχνότητα. Η κατάσταση αυτή πολώνει και άρα εξυπηρετεί και τους δύο. Ελπίζουμε να επικρατήσει σύνεση και ωριμότητα στις μη ακραίες και σοβαρές αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις ώστε να απομονωθούν οι ακραίοι» 

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την συνάντηση του κ. Σαμαρά με τους εκπροσώπους των πολυεθνικών:...
"Ματαίως ο πρωθ/γός  περιμένει  επενδύσεις από τις πολυεθνικές. Χρόνια κερδίζουν στην Ελλάδα και χρόνια βγάζουν άνετα τα κέρδη  τους  εκτός Ελλάδος , χωρίς περιορισμούς και χωρίς   να ενδιαφέρονται για επενδύσεις εγχωρίως. Αφού το σύστημα τούς βολεύει , γιατί να  το αλλάξουν;…"

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την διαμάχη του κ. Στουρνάρα με τους δικαστές για το χαράτσι: 
"Το χαράτσι αρχίσαμε να το ξηλώνουμε πριν 15 μήνες με την Προσφυγή του ΛΑΟΣ στα Οργανα της ΕΕ. Ματαιοπονεί ο κ. Στουρνάρας και  το μόνο που κατορθώνει είναι να κάνει την συγκυβέρνηση ακόμη πιο απεχθή. Ας ενημερώσει επιτέλους  τους πολίτες για το ερωτηματολόγιο που εστάλη από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ  προς την Ελληνική κυβέρνηση και τις απαντήσεις που απέστειλε στον Κοινοτικό Επίτροπο κ. Εττινγκερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive