Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΑ!!


Ποιος ο λόγος στα προγράμματα επιμόρφωσης των μουσουλμανοπαίδων (στην Θράκη  να αξιοποιούνται δάσκαλοι εν ενεργεία και να πληρώνονται γι’ αυτή την δουλειά και όχι άνεργοι νέοι; Ειδικά αυτή την περίοδο είναι προκλητικό μας ενημερώνουν άνεργοι δάσκαλοι, να παίρνουν τα 300 ευρώ επιπλέον, οι ίδιοι που πριν από λίγη ώρα διδάσκουν τα ίδια παιδιά στις τάξεις.
-Και υπάρχουν σχολεία που με τηλεφωνήματα των ίδιων δασκάλων προς τους γονείς, τους πιέζουν έμμεσα να γραφούν τα παιδιά στα τμήματα για να μπορέσουν να σχηματιστούν και να λειτουργήσουν. Και αντί για πραγματική επιμόρφωση των μουσουλμανοπαίδων, μάλλον τους δίνουν τις λύσεις και τα θέματα... της επόμενης ημέρας. Και φυσικά την επομένη τους εξετάζουν οι ίδιοι.
-Και για να μην χάνουν οι δάσκαλοι αυτοί τον χρόνο τους πηγαίνοντας σπίτι το μεσημέρι για να κάνουν τα μαθήματα του προγράμματος το βράδυ, πιέζουν τα παιδιά να κάθονται συνεχόμενα άλλες δύο ή τρεις ώρες για να συμπληρώσουν προφανώς το εισόδημά τους. Που πολλοί δεν το έχουν και ανάγκη.
-Όμως καίγονται έστω και για τα 300 ευρώ οι άνεργοι δάσκαλοι, που προφανώς θα έκαναν πολύ καλύτερη δουλειά. Αλλά φαίνεται ότι η εν ενεργεία δάσκαλοι και καθηγητές εύκολα πείθουν με τον τρόπο τους και μερικά τηλεφωνήματα πολλούς μαθητές να εγγραφούν. Ειδικά όταν η πρόοδος των μαθητών αξιολογείται από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive