Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση για τις επερχόμενες απολύσεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του Αν. Τομεάρχη Εργασίας ΛΑ.Ο.Σ Ελευθερίου Δ Στυλιανέλλη

Το  Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο έχει ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης, δεδομένου ότι διαθέτει τις προϋποθέσεις να συμβάλλει θετικά και ουσιαστικά στην προσπάθεια στήριξης της πραγματικής οικονομίας και των κοινωνικών αναγκών, και να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως άλλωστε συμβαίνει με τα ταμιευτήρια σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία αποδεικνύουν τη βιωσιμότητά του και  οι χειρισμοί που αφορούν στο μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πρέπει να διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive