Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει αύριο το Πολιτικό Συμβούλιο του ΛΑ.Ο.Σ. Την έναρξη θα κάνει ο Γ.Καρατζαφέρης


Με την παρακάτω ανακοίνωση, ο Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Κανελλόπουλος, καλεί στην αυριανή συνεδρίαση του Οργάνου του κόμματος:
"Καλούνται οι Γραμματείες του ΛΑ.Ο.Σ και όλα τα μέλη τους στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί τις
25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 στο αμφιθέατρο του Κόμματος, Καλλιρρόης 48 
θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Πολιτικού Συμβουλίου. Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου είναι οι κάτωθι γραμματείες και όλα τα μέλη αυτών.
Την έναρξη θα κάνει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Γραμματείες:....
Οργανωτικού, Εσωτερικών, Γυναικών, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Μ.Μ.Ε., Οικονομικών, Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Περιβάλλοντος – Ενέργειας, Ναυτιλίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού, Εργασίας, Υγείας, Πρόνοιας, Νέας Γενιάς, Απόδημου Ελληνισμού, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αξιολόγησης Στελεχών, Προγράμματος, Πολιτικού Σχεδιασμού, Ιδεολογικού, Συνδικαλισμού, Οικονομικής Επιτροπής, Ετεροδημοτών, Βορείου Ελλάδας, Εθνικής Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης νέων Τεχνολογιών, Θρησκευτικών Υποθέσεων, Διαδικτυακής Επικοινωνίας, Εμπορίου". 
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive