Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε ή Άσκηση '' Δικέφαλος Αετός'' !...Με τακτικό σενάριο !

Οι Α/Α μοίρες  Patriot μεταφέρονται  με  Αρματαγωγό!
Με εντολή του ΓΕΕΘΑ και κόντρα στα σενάρια οτι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω οικονομικών και όχι μόνο ξεκίνησε και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη άσκηση των Αντιαεροπορικών όπλων (Δικέφαλος Αετός) που θα γίνει στο Π.Β.Κ με όλα τα Α/Α που διαθέτει η Αεράμυνα της Χώρας !
Ήδη έχουν φορτωθεί τα Υλικά  σε Αρματαγωγά και έχουν αποπλεύσει με κατεύθυνση το Λιμάνι της Σούδας . Τα στρατεύματα θα συγκεντρωθούν στο Στρατωνισμό του NAMFI   έχοντας πλήρη πολεμική εξάρτηση και την Δευτέρα το πρωί αρχίζει  το Τακτικό σενάριο  με την εκτέλεση βολών  στο χώρο εκτοξεύσεως σε ιπτάμενους στόχους με σενάρια προσβολής !..
Τη όλη άσκηση θα την παρακολουθήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος απο αίθουσα επιχειρήσεων του πεδίου βολής 
Την Τακτική κίνηση για κατάληψη του Χώρου την εγκατάσταση αλλά και όλες της ετοιμασίες και την εκτέλεση των βολών την αντίδραση του προσωπικού θα αξιολογηθεί απο το την Ομάδα αξιολογήσεων του ΠΒΚ που απο τις χώρες χρήστες τους Πεδίου  Βολής και ειναι Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ τοποθετημένοι για αυτόν ακριβώς το στόχο !!
Το Ιστολόγιο μας θα παρακολουθήσει την Τακτική κίνηση και θα ενημερώνει τους αναγνώστες του με όλες τις Εξελίξεις με φωτορεπορτάζ 
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive