Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΣΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΑΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ.

Καταγγελία αναγνώστη: Ο Άδωνις  έχει το βίτσιο να γράφει τα κείμενα του στην καθαρεύουσα (χρησιμοποιεί δασείες περισπωμένες κ.λ.π).
Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ (;) είναι ότι γι΄αυτό απασχολεί έναν ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ αστυνομικό (Κ.....ς Γ.......ς - ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄) που αντί να τον φυλάει εκτελεί χρέη γραμματέα στο γραφείο του και μάλιστα κάνει και όλες τις άλλες δουλειές του γραφείου του (σκουπίζει,καθαρίζει κ.λ.π.).
Μπράβο ΑΔΩΝΙ. ΕΥΓΕ!!! Νοιάζεσαι πραγματικά για την ασφάλεια των συμπολιτών σου.ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΣΟΥ...!!!
Ο κ.Δένδιας ΤΙ ΚΑΝΕΙ???. Δεν έχει απαγορεύσει να κάνουν τις Φιλιππινέζες ...των βουλευτών οι αστυνομικοί?
Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive