Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ 60 ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ 300e ΣΥΝΤΑΞΗ. «Δεν ξαναγυρίζω, είμαι άχρηστος». Και.. ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ!


Τα τελευταία λόγια του 60χρονου που αυτοκτόνησε στη Σιάτιστα, σοκάρουν. «Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι γιατί αισθάνομαι άχρηστος. Δεν έχω να σας προσφέρω τίποτα». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 60χρονου συνταξιούχου στη Σιάτιστα λίγο προτού περάσει τη θηλιά στο λαιμό του. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι του για να πάει στο ΙΚΑ Σιάτιστας. Εκεί ενημερώθηκε ότι κόπηκε η αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του.Ετσι, πήρε την τραγική απόφαση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την πράξη απελπισίας, τηλεφώνησε για τελευταία φορά στους δικούς του. Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive