Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 33χρονος άνεργος πατέρας.


Σοκ έχει προκαλέσει στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα η είδηση πως διερχόμενοι εντόπισαν έναν άνδρα που είχε κρεμαστεί με καλώδιο από μια ελιά!
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, τον κατέβασαν από το δένδρο ενώ ακόμα ήταν ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Πρόκειται για άνδρα μόλις 33 ετών και πατέρα ενός παιδιού 5 ετών, ο οποίος είναι άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, παλιότερα έκανε μερικά μεροκάματα αλλά τώρα τελευταία αδυνατούσε να βρει εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive