Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μόκο τα ''λιοντάρια'' του Σύριζα μπροστά στη...SHAYETET-13


Στο  Υπουργείο Εσωτερικών θα μεταφερθούν όλοι οι επιβάτες ... Και θα κατηγορηθούν για παράνομη είσοδο στο Ισραήλ .
Το ισραηλινό Ναυτικό με τρία πλοία ειδικών δυνάμεων, έβαλε τελος   την πορεία του  Estelle που μεταφέρει πάσης φύσεως "ακτιβιστές"
και δήθεν ανθρωπιστές στη  Γάζα,   30 μίλια από τις ακτές ...Επεμβαίνουμε στο σκάφος Ενημέρωσε τον Καπετάνιο  στο σκάφος. !...( Το σήμα  εστάλη  στο διεθνές κανάλι κινδύνου ''επιθυμείτε σύγκρουση ; ...Λιτό και σαφέστατο!''....


Tην όλη επιχείρηση την έχει αναλάβει η ισραηλινή μονάδα ειδικών επιχειρήσεων SHAYETET-13 που τον Μάϊο του 2010 είχε καταλάβει το πλοίο Mavi Marmara.
Είναι η ίδια ομάδα που πριν δυό χρόνια είχε  εκτελέσει  9  Τούρκους ισλαμιστές που είχαν επιχειρήσει να διασπάσουν τον κλοιό.
«Έπρεπε να γίνει η επέμβαση "
Το Ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε σε δήλωσή του, παρά την προειδοποίηση που πολλές φορές στείλαμε για τη αλλαγή  της πορείας του πλοίου  Estelle δεν εισακουστήκαμε και χρειάστηκε  να επέμβουν οι Ειδικές Δυνάμεις του Ισραήλ
  Μόλις φτάσουν στο λιμάνι οι επιβάτες θα μεταφερθούν  στο ισραηλινό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το Προεδρείο της λαθρομετανάστευσης. 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive