Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αγωγή Χρ. Βερελή κατά της γερμανικής MAN. Οι ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ απο την Γερμανική Δικαιοσύνη, ΠΟΙΟΙ είναι και ΠΟΥ είναι; ΙΔΟΥ το ερώτημα!


Αγωγή Χρ. Βερελή κατά της γερμανικής MANΑγωγή κατά της εταιρείας ΜΑΝ για απόκρυψη στοιχείων στο «σκάνδαλο» που αφορούσε στις μίζες που δόθηκαν για την προμήθεια 142 τρόλεϊ από τη γερμανική εταιρεία MAN, καταθέτει στη γερμανική δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρ. Βερελής. Ο κ. Βερελής σε δήλωσή του τόνισε ότι η απόκρυψη της αλήθειας από την εταιρεία είχε ως αποτέλεσμα να υφίσταται επιθέσεις και ηθική βλάβη.
Επίσης ζητά από το ελληνικό δημόσιο να ακολουθήσει και να ζητήσει αποζημιώσεις και μέχρις ότου δοθούν αυτές να αποκλειστεί η ΜΑΝ από οποιαδήποτε δουλειά που έχει σχέση με το ελληνικό δημόσιο.
«Η υπόθεση των λαδωμάτων της ΜΑΝ έχει εκκαθαριστεί δικαστικά πλήρως στη Γερμανία. Έχουν ήδη υπάρξει καταδίκες και η εταιρεία...
έχει επιπλέον πληρώσει βαριά πρόστιμα ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ στη Γερμανία. Επιπλέον, και ως τελευταία πράξη, άτομα της διοίκησης της εταιρείας έχουν υποχρεωθεί και έχουν καταβάλει χρήματα στην ίδια την εταιρεία για τη βλάβη που προκάλεσαν», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βερελής.
«Ο λόγος για τον οποίο ενάγω τη ΜΑΝ είναι το γεγονός ότι παρότι είχε πλήρη και ακριβή γνώση για το τι είχε προκαλέσει και πώς είχε επηρεάσει και μέσω ποιων, παρέλειψε απολύτως να δηλώσει ευθύς την αλήθεια. Προκάλεσε με τη στάση της, επιθέσεις προς το πρόσωπό μου από διάφορες πλευρές, με αποτέλεσμα να επιλέξω άμεσα και αποφασιστικά από ευθιξία την παραίτηση από τη βουλευτική έδρα και την ελεύθερη υπεράσπιση του εαυτού μου χωρίς την προστασία της βουλευτικής ιδιότητας», ανέφερε ο κ. Βερελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive