Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

H ERGO Ελλάδας και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζονται από την 1η Ιανουαρίου 2010 στον τομέα του Bancassurance.


ΒancassuranceH αποκλειστική αυτή συνεργασία η οποία αποφασίστηκε να έχει ορίζοντα 10 ετών έχει σαν βασικό στόχο την προώθηση ασφαλιστηρίων συμβολαίων γενικών ασφαλίσεων από όλο το δίκτυο των καταστημάτων της τράπεζας.
Ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, που ιδρύθηκε το 1916, είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος στην Ελλάδα και καλύπτει το σύνολο των εργασιών και δραστηριοτήτων του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα (universal bank). Διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία...
στην καταναλωτική –στεγαστική πίστη και στα άλλα προϊόντα τραπεζικής ιδιωτών, στο χώρο των μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων κεφαλαιαγοράς και επενδυτικής τραπεζικής, καθώς και στην αναπτυσσόμενη αγορά χρηματοδοτικής μίσθωσης. Στο τομέα του Bancassurance διαθέτει επίσης εξαιρετική υποδομή και τεχνογνωσία.
Φιλοδοξία της ERGO Ελλάδας είναι η ανάπτυξη του θεσμού του Bancassurance μέσα από μια νέα βάση συνεργασίας της τραπεζικής και ασφαλιστικής βιομηχανίας.
Τα επιτελεία των δύο οικονομικών οργανισμών, σχεδιάζουν με κοινή φιλοσοφία ένα στρατηγικό πλαίσιο ενεργειών που θα έχει σαν στόχους, την πλήρη ανάπτυξη ενός σύγχρονου καναλιού πώλησης και την αναβάθμιση των υπαρχόντων δικτύων στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη δυναμική αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η τραπεζοασφαλιστική σύγκλιση.

Β ] Ο κ. Τρ. Λυσιμάχου στον Όμιλο Πειραιώς (29/9/2003)
Την Γενική Διεύθυνση και την εποπτεία των ασφαλιστικών εργασιών του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου. Η ένταξη του κ. Λυσιμάχου στο στελεχιακό δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς, συνδυάζεται με τη σημασία που αποδίδει στην ανάπτυξη των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο ING.
Ο κ. Λυσιμάχου έχει μακρά εμπειρία σε θέματα ασφαλειών και έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΕ Finance. Επίσης έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας Αστήρ (πρώην θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας), γενικός διευθυντής της Μetrolife Γενικών Ασφαλίσεων, σύμβουλος διοίκησης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνοβρετανικής Ασφαλιστικής, καθώς και διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο κ. Λυσιμάχου είναι πτυχιούχος των Μαθηματικών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Παρισίων και Λονδίνου.
Γ ] Στις 27/09/2012 η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική....
Όνομα
Θέση στο Δ.Σ.
Ιδιότητα
Σπυρίδων Παπασπύρου
Πρόεδρος
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου
Α’ Αντιπρόεδρος
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Κωνσταντίνος Φιλίππου
Β’ Αντιπρόεδρος
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Ιορδάνης Χατζηιωσήφ
Διευθύνων Σύμβουλος
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Παναγιώτης Αλεξάκης
Μέλος Δ.Σ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Ιωάννης Ρόκκας
Μέλος Δ.Σ.
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Σπυρίδων Κολιάτσας
Μέλος Δ.Σ.
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΕΎΛΟΓΗ ΑΠΟΡΊΑ:
Αν τελικά η ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι η εταιρεία που ενδιαφέρεται να εξαγοράσει η Ergo group της Munich Re, γιατί δεν πουλήθηκε απ' ευθείας από το Ελληνικό Δημόσιο, άλλα έπρεπε να κάνει "βόλτα" από την Πειραιώς για να φθάσει στους Γερμανούς;

http://www.ergohellas.gr/companybancassurance.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive