Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ!!!ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ;


Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται. Αλλά εδώ αποδεικνύεται και το πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι. Θερμή λοιπόν ευχαριστήρια επιστολή για τις κοινοβουλευτικές της παρεμβάσεις, συγκεκριμένα για την επερώτηση που υπέβαλλε προς τον υπουργό Παιδείας σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση, εξέφρασε η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ΑΒΤΤΕ) στην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.
-Στις 22 Οκτωβρίου συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Χαλίτ Χαμπίμπογλου γνωστός για την ανθελληνική του δράση στα ευρωπαϊκά φόρα, την ευχαρίστησε δημόσια. Βέβαια όταν σε επαινούν άνθρωποι και σύλλογοι που ορέγονται ανεξάρτητη την Δυτική Θράκη, από το πρωί μέχρι το βράδυ δρουν ανθελληνικά διασύροντας... την χώρα μας παντού στην Ευρώπη και ο ρόλος τους είναι πλέον ξεκάθαρος να εφαρμόσουν τα σχέδια της Άγκυρας στην Θράκη, τότε κάποιοι θα πρέπει να προβληματιστούν στην ΔΗΜΑΡ.
-Και ιδιαίτερα στην τοπική ΔΗΜΑΡ που είναι οι τροφοδότες των επερωτήσεων στην Βουλή της κ. Ρεπούση. Ανακάλυψε η τοπική ΔΗΜΑΡ την πηγή να παρεμβαίνει άμεσα, μέσω της εμπνεύστριας του «συνωστισμού της Σμύρνης» και γράφει νέα ιστορία που να ικανοποιεί τις ορέξεις της Άγκυρας στην περιοχή μας. Και φυσικά οι δράσεις αυτές επιβραβεύονται δημόσια.
(εφημ.Χρονος-Κομοτηνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive