Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ


ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Δε με εκπλήσσει το θράσος  του ΚΚΕ να βγάλει ανακοίνωση και να καταγγέλλει τους συγκεντρωμένους χριστιανούς και χρυσαυγήτες για το φασιστικό τρόπο διαμαρτυρίας τους να επιβάλουν λογοκρισία σε μια θεατρική παράσταση. Οι μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν , όπως έλεγε ο μακαρίτης Κουτσόγιωργας είναι οι κομμουνιστές. Εμείς  οι παλαιότεροι  δεν ξεχνάμε πως έδρασε το ΚΚΕ  και η ΚΝΕ στην ανάλογη περίπτωση της προβολής του κινηματογραφικού έργου << Ελένη >>(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)που περιέγραφε το έγκλημα του παιδομαζώματος από τους συμμορίτες του ΚΚΕ. Όχι μόνο είχαν παραταxθεί  κομμουνιστές και κνίτες μπροστά στους κινηματογράφους...
που πρόβαλαν το έργο βρίζοντας χυδαία , αλλά   ξυλοκόπησαν όσους είχαν μπει στις αίθουσες, ακόμη και τα παιδία τους. Είμαι παθών και δεν ξεχνώ, γιατί εμείς  δεν είχαμε την προστασία των ΜΑΤ, που έχουν αυτοί σήμερα από το τότε κράτος της Δεξιάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive