Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Θέλουν να γίνουν και Κυβέρνηση ! Των ΣΚΟΠΙΩΝ μήπως; «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και Μακεδόνες στην Ελλάδα»


Ξεκάθαρες θέσεις, προσαρμοσμένες στις επιδιώξεις των Σκοπιανών, αποτελούν οι δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην κρατική «Μακεδονική» Ραδιοφωνία Τηλεόραση των Σκοπίων. Τάχθηκε υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας, τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές που θα επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υιοθετηθεί μια νέα ... εξωτερική πολιτική που δεν θα έχει σχέση με την εθνικιστική που επικρατεί έως και σήμερα!Δείτε το βίντεο στα αγγλικά>>



«Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει μια νέα ατμόσφαιρα» τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης απαντώντας σε ερώτηση για την επόμενη μέρα σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εξωτερική πολιτική θα βασιστεί στις ιδέες της ειρήνης και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των γειτονικών κρατών. Πιστεύουμε ότι θα διαμορφωθεί μια νέα εξωτερική πολιτική και όχι η εθνικιστική που υπάρχει σήμερα και υπήρχε στο παρελθόν» συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει ένα τέλος στη διάκριση που υφίστανται οι «Μακεδόνες» πρόσφυγες που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά δεν τους αφήνει το ελληνικό κράτος. (εντόπιος) 
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive