Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

18 Οκτωβρίου: Έτσι εξηγούνται όλα!

andrpapmitsot
Η 18η Οκτωβρίου είναι μια άκρως σημαντική ημέρα για τη νεώτερη Ελλάδα και βέβαια για τους νεοέλληνες.  Είναι η ημέρα, πριν από 31 χρόνια που ανέβηκε στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου με ποσοστό πάνω από 48%. Η χώρα άλλαξε κυριολεκτικά σελίδα, ουσιαστικά μετά το τέλος του ...
Εμφυλίου Πολέμου το 1949.  Βέβαια, ιστορικά πλέον, πολλά μπορεί να πει κανείς για την άνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου και των συνοδοιπόρων του στην εξουσία αφού πολλοί μύθοι έχουν καταρριφθεί ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία της κρίσης. Αυτό ίσως που δεν είναι γνωστό είναι ότι την ίδια αυτή ημέρα, τη 18η Οκτωβρίου αλλά του 1918 είδε το φως της ζωής μια άλλη κορυφαία πολιτική προσωπικότητα της χώρας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!Και επειδή επίσης πολλά έχουν ακουστεί για την καντεμιά του πρώην πρωθυπουργού, διαλέξτε μόνοι σας ποιο ήταν το... χειρότερο συμβάν του 20ου αιώνα. Η γέννηση Μητσοτάκη ή άνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Όποιο και να διαλέξετε, μέσα είστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive