Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μια 17χρονη ομογενής συγκλονίζει: "Δεν είναι αυτή η Ελλάδα"!

Από την επιτυχημένη εκδήλωση της Χριστίνας Λεβέντη στην οποία συγκεντρώθηκαν 80 χιλ. δολ. για τα παιδιά της Ελλάδος. Διακρίνονται Νάταλι Λεβέντη, Γεώργιος Λεβέντης, Λίλυ Δεληγιάννη, Χριστίνα Λεβέντη και Ευαγγελίνα Λεβέντη
 Η 17χρονη Χριστίνα Λεβέντη απέδειξε πόσο αγαπάει τη χώρα καταγωγής της, την Ελλάδα και ας ζει στην Αμερική
Η Χριστίνα, τελειόφοιτη στο Λύκειο Τέναφλαϊ, παρά το μικρό της ηλικίας της, οργάνωσε μαζί με τις συμμαθήτριές της μια εκδήλωση για τους ανθρώπους στην Ελλάδα που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Και τα κατάφερε μετά από πολλά τηλέφωνα και μηνύματα το απόγευμα της Κυριακής το κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν μύρισε…

Ελλάδα. Το καλό φαγητό, η  καλή παρέα και η μουσική εντυπωσίασαν όσους παρευρέθηκαν εκεί με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 80.000 δολαρίων.
Μάλιστα, η 17χρονη μίλησε με αγάπη και συμπόνια για την Ελλάδα και για τα όσα παρατήρησε κατά τις επισκέψεις της, ενώ τόνισε πως αυτό της αρέσει είναι να είναι όλοι χαρούμενοι και άνετοι. Όμως η μιζέρια, που βλέπει τώρα την έχει συγκλονίσει. «Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ήξερα», δήλωσε.
Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive