Μόλις τώρα έληξε η συνάντηση Σαμαρά, Στουρνάρα που κράτησε κοντά δυο ώρες, το αντικείμενο ήταν ΠΩΣ θα κοροϊδέψουν Κουβέλη και Βενιζέλο ώστε να φάνε αμάσητο το πακέτο των μέτρων.
ΜΙΣΗ ΩΡΑ πρίν την συνάντηση και οι δύο ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ συγκυβερνήτες ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ θα κουβεντιάσουν στις 1 η ώρα.
Ξέρουν όμως ότι ο λαός πια ΞΕΡΕΙ, ότι και να κάνουν , ότι να πούν ο Ελληνικός λαός έχει προγράψει το τέλος ΤΟΥΣ.
Προβλέπουμε ότι θα είναι το πιο ΟΛΕΘΡΙΟ τέλος που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ αυτοί που λεηλατούν, ληστεύουν και ΕΚΤΕΛΟΥΝ Έλληνες και Ελλάδα.
Αυτό ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ !!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.