Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Έλεος κύριοι, τσακίστε το ... φαινόμενο ΠΡΙΝ είναι ΠΟΛΥ αργά…


Οι ορδές που εμφανίστηκαν εχθές στους δρόμους της Αθήνας θα πρέπει να αντιληφθούν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ΔΕΝ είναι δικαίωμά τους να μεταφέρουν στην Ελληνική κοινωνία έθιμα και συνήθειες που δεν είναι συμβατές με τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ πολιτισμό και τις αξίες.
Όποιος δεν συμφωνεί να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να σηκωθεί να φύγει,... αν και κανονικά το Ελληνικό κράτος θα έπρεπε να πετούσε έξω χωρίς πολλές διατυπώσεις όλους τους ψυχανώμαλους που καταλαμβάνονται από «ιερή αγανάκτηση» και θεωρούν υποχρέωσή τους να φέρουν το χάος στην Ελληνική κοινωνία.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που με ένα γελοίο πρόσχημα βγήκαν στους δρόμους και ωθούμενοι από την ιδεολογία του όχλου, άρχισαν να σπάνε με τόση αγριότητα, παρά την εμφανή στα βίντεο προσπάθεια κάποιων να τους συγκρατήσουν, είτε για λόγους ουσίας και πεποιθήσεων, είτε για λόγους πολιτικής ορθότητας (…). Εάν αυτό το φαινόμενο, ή μάλλον η σοβαρή του κλιμάκωση δεν παταχθεί με αποφασιστικό και ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τρόπο, να είναι βέβαιοι ότι το φαινόμενο θα έχει επανάληψη.
Κάτι καθάρματα που παριστάνουν τους οργανωτές και βγαίνουν και κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις, ενώ η ΕΥΠ γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν τους και τις διασυνδέσεις τους, θα πρέπει με τον οποιονδήποτε τρόπο (κυριολεκτούμε) να τους «κοπεί ο αέρας» άμεσα, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία. Οι καθοδηγητές είναι γνωστοί, ας τους συμπεριφερθούν οι αρχές με τον τρόπο που πρέπει.
Το Ελληνικό κράτος οφείλει να λάβει πρωτοβουλία όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό (σε επίπεδο ΕΕ) και να ζητηθεί όχι απλά η καταδίκη (έχει καταντήσει αστείο…), αλλά η έκδοση εντάλματος σύλληψης του μισάνθρωπου (ή υπάνθρωπου) Πακιστανού υπουργού που προσέφερε 100.000 δολάρια σε όποιον σκοτώσει τον παραγωγό του επίμαχου βίντεο.
(Πηγή: http://www.defence-point.gr/news/?p=58848)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive