Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αρνείται τα πάντα η πρώην Κα Καρούζου Ρ. Σκαφτούρου. Υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ επιχειρηματική σχέση με τον Μεϊμαράκη


Αρνείται τα πάντα η Ρ. Σκαφτούρου«Ανυπόστατα», «αστειότητες» και «ντροπή» χαρακτηρίζει με συνέντευξή της η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, τα περί εμπλοκής πολιτικών στην υπόθεση. 
Μιλώντα στο «Πρώτο Θέμα», η Ρεβέκκα Σκαφτούρου δηλώνει ότι «ουδέποτε ειχε συνεργαστεί ο πρώην συζυγός της με τον κ Μεϊμαράκη», επιβεβαιώνει πως ήταν κουμπάροι με το ζεύγος Μεϊμαράκη και προσθέτει, πως «οτιδήποτε έχει λεχθεί σε σχέση με τη γνωριμία μας με τον κ Μεϊμαράκη και τη σύζυγό του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μηδέν εις το πηλίκον. Ήταν απλώς μια κοινωνική σχέση και τίποτα παραπάνω». 
Αναφέρει ότι ποτέ δε συνάντησε τους Μ. Λιάπη και Γ. Βουλγαράκη... ούτε τους γνωρίζει. Σημειώνει πως «δεν μπορείς να μιλάς και να εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση -κι εγώ δε ξέρω με ποια σκοπιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive