Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. Αντε.. ΞΕΚΙΝΑΤΕ !


ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΥΣΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΑΖΙ.!
Συνέλληνες, τα τελευταία 3 χρόνια , υφιστάμεθα ΟΛΟΙ το ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο  απο την Κα Μέρκελ χέρι των υποτακτικών Κυβερνήσεων βαθειά τις τσέπες των ασθενέστερων τάξεων.  
Σήμερα, η Τροϊκανική Κυβέρνηση των 3 συνενόχων ΣΑΜΑΡΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ μην βρίσκοντας χρήματα στις τσέπες των ληστευθέντων πολιτών, αρχίζουν και κόβουν κομμάτια απο τις σάρκες τους ως σύγχρονα βαμπίρ, φορολογώντας και την ανάσα των γερόντων μας. 
Οδηγούν με ακρίβεια το Λαό στην απελπισία και την αυτοκτονία και τη χώρα σε πρωτοφανές εθνοπροδοτικό ξεπούλημα χωρίς προηγούμενο. 
Μπροστά σ`αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση είμαστε ΟΛΟΙ υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ με την ΜΑΖΙΚΗ παρουσία μας στις εκδηλώσεις ενάντια σ`αυτήν την αδιέξοδη πολιτική. ΚΑΛΟΥΜΕ τους ΦΙΛΟΥΣ και τα ΜΕΛΗ του ΛΑΟΣ για συμμετέχουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στην αυριανή ΑΠΕΡΓΙΑ. 
Στην ΑΘΗΝΑ μαζευόμαστε στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ. (Μπροστά στο άγαλμα Κωνσταντίνου). 
Το χρωστάμε σε ΜΑΣ, στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και στην ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ!!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ                     ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive