Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Δουλεμπόριο στα «γραφεία εύρεσης εργασίας» της Χρυσής Αυγής Με συνοδεία τραμπούκων σπάνε τα μεροκάματα και τις συλλογικές συμβάσεις... «μόνο για Ελληνες»

ΚΚΕ: Δουλεμπόριο στα «γραφεία εύρεσης εργασίας» της Χρυσής ΑυγήςΣκληρή επίθεση του ΚΚΕ κατά της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή στη Βουλή, με αφορμή επερώτηση του πρώτου σχετικά με τα «γράφεια ευρέσεως εργασίας για Ελληνες», που υποστηρίζει ότι ιδρύει κατά τόπους η ακροδεξιά οργάνωση. Ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Θ. Παφίλης ανέφερε...
ότι αυτά τα «γραφεία» μέσω δήθεν «εκβιασμών» σε επιχειρηματίες για να προσλάβουν Ελληνες εργαζόμενους αντί για μετανάστες, με μεροκάματο 18 ευρώ, δηλαδή κατατστρατηγώντας τις συλλογικές συμβάσεις. 
Ο κ. Παφίλης ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την κρίση για να σπείρει το μίσος και τον ρατσισμό και ότι χρησιμοποιεί μπράβους και τραμπούκους για να επιβάλει το σπάσιμο των συλλογικών συμβάσεων. «Είναι φασιστική οργάνωση», τόνισε ο κ. Παφίλης, προκαλώντας τις φωνασκίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Παφίλης επέμεινε, μιλώντας για «δουλεμπορικά παραμάγαζα» που στήνει η Χρυσή Αυγή, ταυτόχρονα με τις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών στον δρόμο. 
Ο προεδρεύων της Βουλής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε «να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι στη Βουλή ακόμα και όταν διαφωνούμε με τις πρακτικές ενός κόμματος». 
Απαντώντας στην ερώτηση ο υφυπουργός Εργασίας κ. Ν. Παναγιωτόπουλος, είπε ότι τα «γραφεία» αυτά δεν τηρούν καμία νόμιμη διαδικασία και θα κλείσουν, προσθέτοντας ότι όταν επιχειρήθηκαν έλεγχοι στη Λιβαδειά και στη Χαλκίδα, τα γραφεία βρέθηκαν κλειστά και κανείς δεν ήταν μέσα. Τόνισε επίσης ότι η αυτοδικία πρέπει να πατάσσεται και ότι στον τομέα ευθύνης του υπουργείου Εργασίας θα γίνει ότι χρειαστεί για να αντιμετωπιστεί η πρακτική αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive