Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι βουλευτές ΝΔ και ΔΗΜΑΡ που το παίζουν αντιμνημονιακοί

antimnimonvouleftesΟ πιο εύκολος τρόπος να μη χάσει κάποιος βουλευτής ψήφους είναι να φωνάζει εναντίον των μέτρων μέχρι την ώρα που θα κληθεί να τα ψηφίσει. Κάπως έτσι λοιπόν λειτουργούν και ορισμένοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς οι οποίοι διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν αντέχουν να υπερψηφίσουν τη νέα αφαίμαξεη του λαού. Θα το πράξουν όμως; Το diktionews.gr συγκεντρώνει σήμερα τα ονόματά τους και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα ης ψήφου στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής θα μπορεί ο καθένας μας να κάνει... προσκλητήριο. Αντιμνημονιακοί λοιπόν εμφανίζονται από τη Νέα Δημοκρατία – για τους δικούς του βέβαια λόγους ο καθένας οι...
Νικήτας Κακλαμάνης (Α΄ Αθηνών), Γιώργος Βλάχος Αττικής), Δημήτρης Κυριαζίδης (Δράμας), Ηλίας Βλαχογιάννης (Τρικάλων), Θανάσης Νταβλούρος (Αχαΐας),Κώστας Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης), Δάνης Τζαμτζής (Πέλλας) και Ασημίνα Σκόνδρα (Καρδίτσας). Από το κόμμα του κ. Κουβέλη «αγωνίζονται» οι Σπύρος Λυκούδης (Επικρατείας), Νίκος Τσούκαλης (Αχαΐας), Γρηγόρης Ψαριανός (Β΄ Αθηνών), Μαρία Ρεπούση (Α΄ Πειραιά), Πάρις Μουτσινάς (Μαγνησίας) και Βασίλης Οικονόμου (Αττικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive