Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΛΥΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. Του Δημήτρη Η. Γκρίλλα Γραμματέα νέας γενιάς ΛΑ.Ο.Σ

Επιστρέφοντας από το μνημόσυνο για τους υπό των κουμουνιστοσυμμοριτών σφαγιασθέντων Ελλήνων εις τον Μελιγαλά, ανήρτησα κάποιες φωτογραφίες από το μνημόσυνο στον λογαριασμό μου στο facebook.
Αυτό που ακολούθησε ήταν πραγματικά κωμικοτραγικό.
Άρχισα να λαμβάνω μηνύματα τα οποία ξεκίναγαν από το απλό "ποιος πέθανε ; " μέχρι και υβριστικά σχολία επειδή λέει "πήγα σε μνημόσυνο των SS που σκοτώθηκαν πολεμώντας τον Ελληνικό Στρατό" και πολλά αλλά ιδίου μήκους σχόλια.
Στις συζητήσεις που επακολούθησαν κατέληξα στο εξής συμπέρασμα ,η συστηματική διαστρέβλωση τις ιστορίας και πλύση εγκεφάλου των νέων από το 1974 και εντεύθεν,δημιούργησε νέους οι οποίοι είτε δεν γνωρίζουν, είτε έχουν μια τελείως στρεβλή εικόνα για το τι συνέβη στα χρόνια τις κόκκινης θηριωδίας.
Οι νέοι έχουν μια εικόνα για αυτή την εποχή η οποία συνοψίζεται στο ότι ο Βελουχιώτης ήταν κάτι σαν τον Chuck Norris με δίκοχο ο οποίος κατατρόπωνε ολόκληρες γερμανικές στρατιές για πρωινό και έπειτα κυνήγησε κάποιους "φασίστες" οι νέοι σήμερα δεν έχουν ιδέα τι εστί Μελιγαλάς, Ούλεν, κονσερβοκούτι και Παιδομάζωμα.
Γενικά έχουν πλήρη άγνοια για τα εγκλήματα τον Εαμοβουλγάρων και θεωρούν ήρωες...

του Βελουχιώτη τα σκυλιά, και φασίστα οποίον μιλάει για πατρίδα.
Είναι γνωστή η ρήση ότι όσοι λαοί ξεχνάνε την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η πατρίδα μας αν δεν φροντίσουμε να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια πολύ φοβούμαι ότι μπορεί να επαληθευτεί η ως άνω ρήση.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι από το 1949 η κόκκινη γάγγραινα περίμενε με το όπλο παραπόδας τον επόμενο γύρο της "αδελφοκτόνου" προδοσίας για να μετατρέψει εκ νέου την Ελληνική επικράτεια σε ένα απέραντο σφαγείο.
Είναι λοιπόν καθήκον και υποχρέωση όλων μας να ξεπλύνουμε τα μυαλά τον νέων μας από τις ιστοριούλες για δήθεν αριστερούς αγωνιστές που πολεμούσαν για την ελευθέρια και την δημοκρατία και τους οποίους έστελνε εξορία η κακιά δεξιά απλά επειδή τύγχανε να ήτο αριστεροί...
Να τους πούμε επιτέλους όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά σημαίνει αριστερά και να μην έχουμε ποτέ ξανά Πηγάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive