Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα του… συστήματος δηλώνει τώρα ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ και αγνοεί τη Δικαιοσύνη

Και όμως δεν το βάζει κάτω ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Με ύφος αγωνιστή της... δημοκρατίας ο πρώην υπουργός και νυν τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του ανακριτή αλλά ανακάλεσε και την πρώτη απολογία του!
Για ποιόν λόγο ο κατά τα άλλα λαλίστατος Άκης δεν έβγαλε μιλιά στον ανακριτή σήμερα; Διότι, όπως είπαν οι συνήγοροί του, θεωρεί απολύτως άκυρη και παράνομη την ασκηθείσα σε βάρος του δίωξη και την όλη διαδικασία που ακολουθείται.
Επανέλαβε τα περί πολιτικής δίωξης «από ένα σύστημα εξουσίας που τον έφερε στη θέση αυτή»!
Κατά τον «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης,... τονίζουν οι συνήγοροί του, η διαδικασία αυτή θα τελειώσει όταν εμφανιστεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπου είναι αποφασισμένος να μιλήσει «να δείξει την αλήθεια στο λαό και να αποκαταστήσει την αδικία».
Ο Τσοχατζόπουλος επανέφερε στον ανακριτή το αίτημά του να κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τα τότε στελέχη του υπουργείου Άμυνας που συμμετείχαν στη λήψη αποφάσεων για τις επίμαχες προμήθειες, αίτημα όμως που όπως δήλωσαν οι συνήγοροί του, αρνείται σιωπηρώς ο ανακριτής!
Πάντως ο Άκης δεν ξέχασε τη Βίκυ του. Κι έκανε έκκληση, για μιαν ακόμη φορά να την αποφυλακίσουν.
Φαίνεται όμως ότι οι σχέσεις του «ωραίου Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ έχουν διαρραγεί και με την κόρη του Αρετή αφού στη χθεσινή προτροπή της να μιλήσει, αυτός απάντησε διά των συνηγόρων του: «Αν αποφασίσω να μιλήσω, θα μιλήσω όταν θέλω και δεν δέχομαι καμία υπόδειξη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive