Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΟΡΑ: Είδε κι απόειδε ότι προκοπή ΔΕΝ γίνεται στη Ν.Δ και ξανανοίγει το πολιτικό της γραφείο


Η Ντόρα Μπακογιάννη ανοίγει και πάλι το πολιτικό της γραφείο,την ερχόμενη εβδομάδα, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επιστρέφει στο γνώριμό της χώρο ο οποίος παρέμενε κλειστός όσο ήταν πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και είχε έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού.

1 σχόλιο:

  1. Ήγγικεν η ώρα – Θαρσείν χρεί!

    Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως πολιτικό πρόσωπο είναι το σύμβολο του νεποτισμού και της αναξιοκρατίας, ενώ το όνομα της ίδιας και του αδελφού της, Κυριάκου, είναι ταυτισμένο με την υπόθεση της SIEMENS, όχι μόνο λόγω τηλεφωνικών κέντρων, λοιπών ηλεκτρικών συσκευών και όμορων οικοπέδων!

    Είναι ντροπή για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό να υπάρχει μια Ντορά-κουλα στην πολιτική σκηνή και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψηφίους ηγέτες τους.

    Είναι ντροπή για τη Δημοκρατία μας να υπάρχει ένα τέτοιο "κατασκεύασμα" της Οσίας οικογενείας του φαταούλα Δράκουλα , ενεργούμενο των μυστικών υπηρεσιών, που ως αποκλειστικό του πολιτικό "αντικείμενο" έχει την διαπλοκή την ίντριγκα και την προσωπική της ανέλιξη ,την αρχηγία και την “kονόμα” .

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας "δουλεύει" ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    Είναι ντροπή στην εποχή της πείνας και της οικονομικής κρίσης να μην ελέγχεται το παραφουσκωμένο πόθεν εσχες της (Ε9) για τα οικονομικά της και να αφήνεται ακόμη η συμμορία των συμμάχων –συμμαθητών -αρπαχτικών της μεταπολίτευσης να εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μοιράζει τις νέες λείες της χωρίς κανέναν έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive