Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ κι αυτός; Το ΙΚΑ κάνει μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα για οφειλές


Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χρωστάει στο ΙΚΑ από εταιρία που έχει ή είχε και μάλιστα αφού έλαβε μήνυση κάθησε και στη θέση του κατηγορούμενου.
Ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε μέτοχος εταιρίας με διαπιστωμένες οφειλές προς το ΙΚΑ,καθόλου διαφορετικός από τους πολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας ωστόσο το πρόβλημα πήρε τεράστιες διαστάσεις μετά από την μήνυση που κατέθεσε το ΙΚΑ εναντίον του. Η δικάσιμος είχε ορισθεί για χθες 24 Σεπτεμβρίου όμως ο κ. Τσίπρας, κατά πληροφορίες,  είχε προσέλθει στο παρά πέντε στο αρμόδιο τμήμα για να ρυθμίσει την οφειλή του. Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών όπου θα έπρεπε να εκδικασθεί η υπόθεση χθες το πρωί όπως...
και σε όλα τα δικαστήρια οι δικαστικοί κάνουν στάση εργασίας.  Ομως ο κάθε δικαστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει το πινάκιο της ημέρας.  Οταν λοιπόν φώναξε το όνομα Αλέξης Τσίπρας, ρώτησε την δικηγόρο του αν επρόκειτο για τον "γνωστό".  Στην αίθουσα παραβρισκόταν, ως όφειλε, και εκπρόσωπος του ΙΚΑ που δήλωσε ότι  «Ο κύριος Τσίπρας θα κάνει ρύθμιση» για να ακουστεί δικαστής να λέει, «Το παλεύει ο πρόεδρος» και την συνήγορο του κ. Τσίπρα να λέει «Το παλεύει όπως όλοι μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive