Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες! Το χωριό των «ζωντανών νεκρών»


Το χωριό των «ζωντανών νεκρών»Για τον λεγόμενο δυτικό κόσμο οι εικόνες νεκρών που “σηκώνονται” από τους τάφους τους και “κυκλοφορούν” ανάμεσα στους ζωντανούς είναι το λιγότερο… ανατριχιαστικές και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.
Για τους κατοίκους ενός μικρού χωριού στην Ινδονησία όμως, αυτό το περίεργο έθιμο είναι ένας τρόπος να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς τους και μάλιστα το εφαρμόζουν κάθε 3 χρόνια!
Όπως αναφέρει η Daily Mail, το τουλάχιστον μακάβριο τελετουργικό αποκαλείται Ma'nene και εφαρμόζεται στην περιοχή Toraja της Ινδονησίας.
Κάθε τρία χρόνια, οι κάτοικοι ξεθάβουν τους νεκρούς συγγενείς τους και τους φοράνε καινούργια, καθαρά ρούχα. Στη συνέχεια τους περιφέρουν στο χωριό σαν… ζόμπι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι ντόπιοι θεωρούν ότι οι νεκροί βρίσκονται ακόμα μαζί τους ακόμα και μετά από εκατοντάδες χρόνια.
Πηγή: radar.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive