Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΩΡΑ: Άνοιξε ο τροφοδότης λογαριασμός του «Άκη» στην Ελβετία. Του Σαμαρά ΠΟΤΕ θ`ανοίξει;


tsoxatzopoulos1Εδώ και μία ώρα (11.50) σήμερα οι Ελβετοί έκαναν αποδεκτό το αίτημα του ανακριτή κ. Μαλλή και άνοιξαν τον τροφοδότη λογαριασμό που διακινούσε τις μίζες για τους εξοπλισμούς την περίοδο της υπουργίας του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων που έλαβαν μίζες από το ελληνικό πάρτι των εξοπλισμών. Ο ανακριτής κ. Μαλλής τον περασμένο Ιούλιο ανακάλυψε ένα τραπεζικό λογαριασμό που έληγε με το νούμερο 6 και ζήτησε από τις ελβετικές Αρχές να ανοίξει, διότι είχε πληροφορίες ότι πρόκειται για τον κρυφό τροφοδότη λογαριασμό που διακινούσε μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί εποχής Τσοχατζόπουλου....
Το spirospero.gr είχε τότε αποκαλύψει την είδηση (Εντοπίστηκε ο "τροφοδότης" λογαριασμός του ΆκηΟ "τροφοδότης" λογαριασμός του Άκη πλήρωσε...όλα τα οπλικά συστήματα) και οι τότε πληροφορίες επέμεναν ότι δύσκολα οι Ελβετοί θα άνοιγαν το λογαριασμό, επειδή υπήρχαν μέσα ονόματα αξιωματούχων της Ευρώπης.
Λέγεται ότι ανάμεσά τους είναι και Ευρωπαίοι ηγέτες και υπουργοί.
Τελικά, ο κ. Μαλλής κατόρθωσε να πείσει τους Ελβετούς και ο τροφοδότης λογαριασμός άνοιξε σήμερα.
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι τουλάχιστον στον ανακριτή θα φθάσουν εντός της ημέρας όλα τα ονόματα και όλες οι κινήσεις του λογαριασμού.
Το άνοιγμα του λογαριασμού έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση σε πολιτικά πρόσωπα, τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.
Από πλευράς Τσοχατζόπουλου υποστηρίζεται ότι ο λογαριασμός αυτός δεν ανήκει στον Άκη κι έτσι αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον να μάθουμε σε τίνος όνομα ανήκει ο τροφοδότης λογαριασμός, μέσω του οποίου διακινήθηκαν δισ. ευρώ.http://spirospero.gr/index.php/politiki/18241-apokleistiko-tora-anoikse-o-trofodotis-logariasmos-tou-aki-stin-elvetia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive