Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Υπουργός υπόσχεται αλλά ξεπερνούν τις 7 χιλιάδες τα κενά σε εκπαιδευτικούς


Ξεπερνούν τις 7 χιλιάδες τα κενά σε εκπαιδευτικούς στη πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως τόνισαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ. Ανέφεραν ότι οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. 
Ζήτησαν να εξαιρεθούν τα σχολεία της εξίσωσης του φόρου κίνησης και θέρμανσης όπως έγινε και στις ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΟΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχουν χαθεί τα τελευταία δύο χρόνια 5.944 θέσεις. 
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Κομνηνός Μαντάς είπε ότι, δύο ημέρες μετά τη λήξη των Παραολυμπιακών Αγώνων, ...
η Πολιτεία δεν έχει ορίσει ούτε έναν εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής. 
Απαντώντας ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είπε ότι οι πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής θα είναι έτοιμοι ως την Παρασκευή και στο τέλος της άλλης εβδομάδας οι εκπ θα βρίσκονται στα σχολεία. 
Ο κ. Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα εκταμιευτούν άμεσα 21 εκ. ευρώ για τις σχολικές επιτροπές και τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν, όπως είπε, όταν η χώρα λάβει χρηματοδότηση από τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive