Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην περιοχή της Μεγαλόπολης [Video]


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή η φωτιά η οποία καίει από χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μεγαλόπολης.
Η φωτιά αυτή την στιγμή κατευθύνεται στο Ανεμοδούρι, την Σκορτσινού και την Ποταμιά, χωρίς όμως ακόμη να διατρέχουν ουσιαστικό κίνδυνο.
Αυτή την στιγμή στην περιοχή επιχειρούν 135 πυροσβέστες, 58 άτομα του πεζοπόρου τμήματος, 21 στρατιώτες, 55 οχήματα της πυροσβεστικής, 10 οχήματα από τους γύρω δήμους, 9 ιδιωτικά βυτιοφόρα και 5 σκαπτικά μηχανήματα. Από αέρος αυτή την στιγμή... συνδράμουν 2 ελικόπτερα και 4 αεροπλάνα τύπου πετζετέλ.
Η φωτιά αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση απ ότι χθες, οι ξαφνικοί άνεμοι όμως δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών με συνεχείς αναζωπυρώσεις. Περισσότερες πληροφορίες κατά την διάρκεια της ημέρας. Τέλος να αναφέρουμε πως οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μεγάλη οικολογική καταστροφή μιας και όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν δεν έχει μείνει ίχνος από πράσινο στην περιοχή που πέρασε η φωτιά, καίγοντας ουσιαστικά ότι άφησε η φωτιά του 2007.




arcadiavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive