Ο κατηγορούμενος που στην ληστεία εμφανίστηκε ως «τουρίστας» μακρυμάλλης κουρεύτηκε με την ψιλή, όταν κατάφερε να διαφύγει από το νησί.
Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός μετά την φονική ληστεία στην Πάρο ταξίδεψε στην Αθήνα και διέμενε σε ξενοδοχείο στον Κεραμικό. Στο βίντεο της τράπεζας απεικονίζεται με το καουμπόικο καπέλο, που του έπεσε μετά το επεισόδιο που έγινε με τον άτυχο ταξιτζή [φωτο] έξω από την τράπεζα. Σ’ αυτό βρέθηκαν οι τρίχες της κεφαλής του και έτσι βγήκε και το DNA που τον «έδεσε» ως τον εκτελεστή.
Στην Θεσσαλονίκη ο 29χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, αφού «πρωταγωνιστικό» ρόλο φαίνεται πως ανέλαβε σταδιακά και μετά τις ομαδικές προφυλακίσεις συντρόφων του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.