Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

NYXTA ΠΥΡΙΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ , ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική περιοχή στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας, στην περιοχή της Μεγαλόπολης. Η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις και πέρασε μέσα από το χωριό, όπου προκάλεσε ζημιές κι έκαψε ένα σπίτι στην άκρη του οικισμού.
Η πυρκαγιά μετά το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζει να βρίσκεται στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα να απειλεί το Ραμομμάτη και το Λεοντάρι,... ενώ με βάση την πρωινή ενημέρωση από την Πυροσβεστική στη φωτιά επιχειρούν 59 οχήματα με 135 άντρες και 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ ξεκίνησε η ρίψη νερού από αέρος.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απηύθυνε επείγουσα έκκληση να σταλούν υδροφόρες, ερπυστριοφόρα και μηχανοκίνητα της ΔΕΗ για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.



Από την φωτιά τραυματίστηκαν τέσσερις πολίτες και δύο πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο χωριό Ανεμοδούρι. Από τους πολίτες σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι ένας 60χρονος άνδρα που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συγκεκριμένες περιοχές είχαν πληγεί από πυρκαγιές και πριν από πέντε καλοκαίρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive