Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Γυμνή συμπαράσταση στο Facebook για τον πρίγκιπα Χάρι. Στον απόηχο του σκανδάλου με γυμνές φωτογραφίες του γαλαζοαίματου στο Λας Βέγκας


Γυμνή συμπαράσταση στο Facebook για τον πρίγκιπα Χάρι
Περισσότερα από 12.000 μέλη αριθμεί η ομάδα «Στηρίξτε τον πρίγκιπα Χάρι με ένα γυμνό χαιρετισμό» στο FacebookΜπορεί τα ξένα ΜΜΕ να εμφανίζονται λάβρα εναντίον του πρίγκιπα Χάρι για τις, διάσημες πλέον, γυμνές φωτογραφίες του στο Λας Βέγκας όπου εμφανίζεται γυμνός σε δωμάτιο ξενοδοχείου να καλύπτει με τα χέρια τα γεννητικά του όργανα...
- και με μια νεαρή γυναίκα να διακρίνεται επίσης γυμνή πίσω του - όμως ο ανώνυμος λαός της πατρίδας του καθώς και ο βρετανικός στρατός τον στηρίζει έμπρακτα.
Ειδικότερα, περισσότερα από 12.000 μέλη αριθμεί η ομάδα «Support Prince Harry with a naked salute!» («Στηρίξτε τον πρίγκιπα Χάρι με έναν γυμνό χαιρετισμό») στο Facebook όπου οι χρήστες εκφράζουν την υποστήριξή τους στον πρίγκιπα φωτογραφιζόμενοι με αδαμιαία περιβολή σε ένδειξη συμπαράστασης στον πρίγκιπα.
Ετσι, αν οι διακοπές του νεαρού γαλαζοαίματου στο Λας Βέγκας προκάλεσαν αμηχανία στο Μπάκιγχαμ και τη δυσαρέσκεια της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ Β', οι εικόνες που κατακλύζουν το Διαδίκτυο θα τον κάνουν να νιώσει πολύ καλύτερα αφού στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αυξάνονται συνεχώς τα μέλη τα οποία μάλιστα ανεβάζουν γυμνές πόζες τους κρύβοντας τα επίμαχα σημεία τους με αρκουδάκια ή τη βρετανική σημαία.
Πριν από μερικά 24ωρα και στον απόηχο του σκανδάλου με τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών του Χάρι, ο Ρούπερτ Μέρντοκ κάλεσε τους επικριτές του πρίγκιπα να «τον αφήσουν ήσυχο»
Τις φωτογραφίες, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, αναδημοσίευσε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun», ιδιοκτησίας του αυστραλού μεγιστάνα, που έγινε έτσι η πρώτη στη Βρετανία η οποία αγνόησε το αίτημα των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας να μη δημοσιευτούν οι επίμαχες εικόνες. 
Ο βρετανός υπουργός Πολιτισμού Τζέρεμι Χαντ δήλωσε στο BBC ότι δεν θεωρεί πως η δημοσίευση των φωτογραφιών από την εφημερίδα «δεν ενδιαφέρει το βρετανικό κοινό».
Ωστόσο, η εφημερίδα υπερασπίστηκε την κίνησή της αυτή λέγοντας ότι οι φωτογραφίες κυκλοφορούν ήδη στο Διαδίκτυο και ότι ενδιαφέρουν το κοινό ενώ συνιστούν «κρίσιμη δοκιμασία της ελευθεροτυπίας στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive