Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ


Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της κλεψιάς, της λαμογιάς, των σκανδάλων και δεν μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί στη χώρα μας ισχύει << κατά μάνα κατά κύρη κατά κείνο που σε σπείρει >> Ποίος έσπειρε και φύτρωσε το ΠΑΣΟΚ;  Ένας χαρισματικός απατεώνας. Ποιος ήταν το δεξί του χέρι; Ένας μέγας διεφθαρμένος κλέφτης, που ήδη βρίσκεται φυλακή. Ποιος ακολούθησε; Ο μέγας αρχιερέας της διαπλοκής και του σκανδάλου του χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Έργων, που αν το ανοίξουν θα πέσει τόση μπόχα που θα καλύψει όλη την ατμόσφαιρα. Όποιο σκάνδαλο και να ανοίξεις πασόκο θα βρεις μέσα. Όποιο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας γίνεται πχ  ΟΤΕ, ΑΤΕ από πασόκους ξεκινάει και μάλιστα καλού κακού φροντίζουν να βγάλουν και  κάτι ψίχουλα 8 εκ. ευρώ για να ζήσουν. Τώρα όμως άρχισαν...
να γλύφουν το μέλι και η ΝΔ και η εντιμότατη ΔΗΜΑΡ.  Αχ τη κάνει αυτή η εξουσία όταν δεν έχεις αρχές. Και συ λαέ συνέχισε τον ύπνο σου.

1 σχόλιο:

  1. Χαραλαμπίδης Μιχάλης7 Αυγούστου 2012 στις 4:50 μ.μ.

    Κύριε καθηγητά και σύνορκε, ο δικτάτορας Ιωαννίδης (προδοσία Κύπρου και Πολυτεχνείο) έσπειρε και φύτρωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η απατεωνιά δεν είναι χάρισμα. Άσε τον Ανδρέα να τον κρίνει η Ιστορία. Ο Άκης είχε κουβά με μέλι μπροστά του, βούτηξε με το κεφάλι μέσα και πνίγηκε. Ένας ιερέας της διαπλοκής του σκανδάλου του χρηματιστηρίου είναι σήμερα τιμητής των πάντων και Πρόεδρος στους Ανεξάρτητους φωτοτυπάκηδες των θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ. Παρόλα αυτά όμως δεν έχεις άδικο για όσα γράφεις στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive