Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Γεμίσαμε ψυχανώμαλους. Κείμενο σοκ! Για την δολοφονία της Πάρου


 Το απόσπασμα του κειμένου που συνοδεύει την ανάληψη ευθύνης για την απόπειρα εμπρησμού σε εταιρεία επί της Κηφισίας στις 13 Αυγούστου του 2012 προκαλεί σοκ. Την ευθύνη για την απόπειρα ανέλβε η οργάνωση" 'Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο" και στο υστερόγραφο του κειμένου αναφέρει:..

" Υ.Γ. και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα."

4 σχόλια:

  1. "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο" που έχει έδρα στην Αμερική στις στοές.
    Παίρνουν εντολές να κάνουν αυτό που κάνουν, να σκοτώνουν ανθρώπους, να προκαλούν χάος και καταστροφές, όπως έκαναν και οι ερυθρές ταξιαρχίες στην Ιταλία και Γερμανία στις δεκαετίες του 60 και του 70, οι οποίες έπαιρναν εντολές από τις στοές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαστε ότι τρώμε, δεν έχουμε παιδεία. στον εικοστό πρώτο αιώνα τρώμε πτώματα ανυπεράσπιστων και άβλαβων πλασμάτων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος. στον εικοστό πρώτο αιώνα τρώμε μωρά, παιδιά, οικογένειες, πρόσωπα, πτώματα, πόδια, χέρια ζώων και των ψαριών. στον εικοστό πρώτο αιώνα τρώμε γαλακτοκομικά, αυγά (υγρό κρέας) και χαλάμε το μυαλό μας και την υγεία μας.
    Το κράτος, οι μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων και των τροφίμων, το σύστημα που κυβερνάει την ανθρωπότητα δεν θέλει να έχουμε παιδεία. Το κράτος, το σύστημα, οι μεγάλες βιομηχανίες των φαρμάκων και των τροφίμων, δεν θέλει να έχουμε πολιτισμό και υγεία. Όλοι αυτοί θέλουν να είμαστε συνέχεια άρρωστοι, να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον. Τους συμφέρει οι μισοί άνθρωποι στον κόσμο να δουλεύουν για να αρρωσταίνει ο κόσμος και οι άλλοι μισοί για να τους κάνουν να γίνουν καλά. Τους συμφέρει να τρέχουμε όλοι στους γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία και νοσοκομεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία - http://humanisticecology.blogspot.com/
    Ωμοφαγία και Ωμομονοφαγία - http://www.omofagos.blogspot.com/
    Φρουτοφαγία - http://www.fruitariangoldendiet.blogspot.com/
    Κοινωνίες συνειδητά χορτοφάγων, ωμοφάγων και φρουτοφάγων - Οργανώσεις, ακτιβισμός - Σελίδες για τη διατροφή, υγεία, ηθική, πολιτισμό, μη Βία, vegan αθλητές, χορτοφαγικές συνταγές, vegan συνταγές - http://humanisticecology.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive