Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από Συρία.Αντικαθεστωτικοί πετούν πτώματα από τις ταράτσες!


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από Συρία.Αντικαθεστωτικοί πετούν πτώματα από τις ταράτσες!ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βίντεο περιέχει εικόνες αρκετά βίαιες και σοκαριστικές και μπορεί να ενοχλήσουν. Είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.
Την αγανάκτηση των ΜΚΟ και ακτιβιστών που μάχονται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκαλούν οι ιδιαιτέρως σκληρές εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι αναρτήθηκαν σήμερα στο Διαδίκτυο: εμφανίζουν Σύρους αντάρτες να πετούν σορούς αντιπάλων τους από τις ταράτσες κτηρίων, αλλά και να κόβουν με ιδιαίτερη σκληρότητα τον λαιμό ενός άνδρα.
Τα τρία βίντεο, που αναρτήθηκαν στο YouTube, και τα οποία δεν φέρουν ημερομηνία, ούτε η αυθεντικότητά τους κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να έχουν γυριστεί στο Χαλέπι.
Τόσο οι κυβερνητικές δυνάμεις όσο και οι αντάρτες που μάχονται για τον έλεγχο της χώρας επί 17 μήνες έχουν κατηγορηθεί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive