Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο εκλαμπρότατος κύριος Σημίτης. Του Θόδωρου Κατσανέβα


Με αφορμή τα κατά καιρούς δημοσιεύματα για πολιτκή επαναδραστηριοποίση του εκλαμπρότατου κυρίου Κωσταντίνου Σημίτη, δημοσιεύω ένα e-mail που μου έστειλε πρόσφατα ο φίλος μου Νίκος Μπαμπούρης. Ο κύριος Σημίτης είναι ο Κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή καταστροφή μας. Μας ενέταξε στο Ευρώ με την εξοντωτική ισοτιμία των 347 δραχμών/Ευρώ και οι τιμές αμέσως εξακοντίστηκαν στα ύψη. Εγκατέλειψε πλήρως την παραγωγή, δεν έχτισε ούτε ένα εργοστάσιο, πενταπλασίασε το κόστος των δημόσιων έργων, παραφούσκωσε το δημόσιο και τους Δήμους με μαζικούς διορισμούς αέργων υπαλλήλων, τίναξε στον αέρα το κόστος της υγείας ταΐζοντας τα ιδιωτικά κυκλώματα. Διόγκωσε τον παρασιτισμό, χάιδεψε και τάισε ασύδοτα..
κάθε είδους λαμόγιο, με πρώτους τους δοσιλογοδημοσιογράφους.  Έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Στήριξε και στηρίχθηκε στα αισχρότερα στοιχεία του κατεστημένου, δημιούργησε τα Greek statistics, υπονόμευσε την οικονομία της χώρας με τη διόγκωση και παράλυση του κράτους, με παραχωρήσεις σε παράκεντρα εξουσίας, με τους Φαραωνικούς Ολυμπιακούς αγώνες, όπου όλα τα έργα δόθηκαν την τελευταία στιγμή με τεράστιες υπερκοστολογήσεις.
Κυβέρνησε κατ’ εντολήν και για λογαριασμό του κατεστημένων, διορίζοντας Υπουργούς και κρατικούς λειτουργούς ασπόνδυλα υποχείρια συμφερόντων, επέλεξε τους αρεστούς και όχι τους άριστους, ομάδες συμφερόντων και επίορκους συνδικαλιστές. Καθιέρωσε την απόλυτη ατιμωρησία, γι’ αυτό και φτάσαμε στο σημείο όπου καταδικασμένοι δάσκαλοι ως παιδεραστές, μετά τη λήξη της φυλάκισής τους, να επιστρέφουν στο σχολείο για να διδάξουν ( ! ).
Εκχώρησε τα Ίμια στους Τούρκους και ευχαρίστησε  από πάνω τους Αμερικάνους γι’ αυτό. Υπήρξε ο πολυαγαπημένος άνθρωπος του κατεστημένου και των εξωνημένων κονδυλοφόρων που ακόμα στάζουν μέλι όταν γράφουν γι’ αυτόν, σε αντίθεση με τι πιστεύει γι’ αυτόν ο απλός πολίτης. Ποτέ στη  ιστορία της χώρας δεν υπήρξε Πρωθυπουργός που να αγιοποιείται σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό από τα ξεπουλημένα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
Παρ’ όλη την επιχείρηση-αγιαστούρα για χάρη της υστεροφημίας του, ο αξιότιμος κύριος Σημίτης θα μείνει στην ιστορία ως ο Πρύτανης της διαφθοράς, της παρακμής, της ευθύνης για τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία. Σε άλλη χώρα, όπως έγινε στην Ισλανδία, θα είχε παραπεμφθεί σε Ειδικό Δικαστήριο. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην ομιλεί, μήπως και τη γλιτώσει. Αλλά στο τέλος δε θα τη γλιτώσει. Αυτό καλό είναι να του το μεταφέρουν οι όποιοι τελευταίοι τυφλοί φίλοι του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive