Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Θεοφίλου με πλαστά στοιχεία. Σε αστυνομικό κλοιό η περιοχή στη Λαμία


Αυτό είναι το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Θεοφίλου με πλαστά στοιχείαΤην περιοχή της Λαμίας όπου έχει νοικιάσει διαμέρισμα ο 30χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο, Τάσος Θεοφίλου, έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις και απαγορεύουν την πρόσβαση σε εκείνο το σημείο αναμένοντας την εξέλιξη των ερευνών από την αντιτρομοκρατική.
Το διαμέρισμα βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγνώρισε το μεσημέρι τον 30χρονο από τις φωτογραφίες και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι για την ενοικίαση του σπιτιού είχαν δοθεί πλαστά στοιχεία. Από τη δική της πλευρά, η αστυνομία επισημαίνει πως πρόκειται για «υπόθεση που χειρίζεται η αντιτρομοκρατική».
Δείτε τις φωτογραφίες από το lamiareport.gr...



Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει πάρα πολλούς και γρήγορους διεξόδους προς κάθε σημείο και βρίσκεται κοντά στον περιφερειακό της πόλης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive