Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ; Πάντως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Οι δύο επερωτήσεις (Παυλόπουλου) – φωτιά που αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του σκανδάλου.

20120805-094236.jpgΚύριε Προκόπη Παυλόπουλε, ο κύριος Ρουμελιώτης δικαιώνει τις επερωτήσεις που είχατε κάνει στον τότε ΥΠΟΙΚ, Ε. Βενιζέλο και αποκαλύπτατε το σκάνδαλο των σκανδάλων με την ληστεία των ταμείων. Θα τις επανακαταθέσετε τώρα που είστε κυβέρνηση.Τι καταγγέλλει ουσιαστικά σήμερα ο κ. Π. Ρουμελιώτης σε βάρος του άλλοτε συντρόφου του Γιώργου Παπανδρέου, επικαλούμενος μάλιστα και τη μαρτυρία του κ. Ντομινίκ Στρος Καν; Μεταξύ άλλων –αλλά κατά κύριο λόγο- πως ο τότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ προειδοποιούσε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι η αναδιάρθρωση –κοινώς «κούρεμα»- του ελληνικού δημόσιου χρέους έπρεπε να γίνει αμέσως μόλις ο ΓΑΠ εσκεμμένα μας οδήγησε στο,...

ούτως ή άλλως καταστροφικό, Μνημόνιο. Αλλιώς το δημόσιο χρέος μας δεν θα ήταν βιώσιμο. Τούτο άλλωστε επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια. Το ζούμε στο πετσί μας.
​Μόνο που τότε οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου «εξόρκιζαν» κάθε έννοια αναδιάρθρωσης. Γιατί άραγε; Μα απλούστατα γιατί εκτελούσαν εντολές της Τρόικας, και κυρίως της Α. Μέρκελ, οι οποίοι ούτε ν’ ακούσουν δεν ήθελαν εκείνη τη Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive