Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο συνηγόρου παράνομων ΛΑΘΡΟμεταναστών». Απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το σχέδιο «Ξένιος Ζευς»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο συνηγόρου παράνομων μεταναστών»«Η γεμάτη αντιφάσεις ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μόνο απορίες και θλίψη προκαλεί για τη στάση του κόμματος απέναντι στο πολύ σοβαρό ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης», αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντώντας σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την εξέλιξη του Σχεδίου «Ξένιος Ζευς».
Όπως αναφέρει στην απάντησή του το υπουργείο, «ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μία εγκαλεί την κυβέρνηση για την έλλειψη αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση της «γκετοποίησης» της Αθήνας, προδικάζοντας ότι είναι “επικοινωνιακό” και όχι ουσιαστικό το μέτρο. Και από την άλλη υποπίπτει στο βαρύτατο ολίσθημα να στρέφεται εναντίον της ίδιας της χώρας (και όχι της συγκεκριμένης κυβέρνησης) χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες και εντελώς άστοχες εκφράσεις, όπως “πογκρόμ”, “στρατόπεδα συγκέντρωσης” και “ρατσισμός”...Το υπουργείο προσθέτει επίσης ότι «σε μία απελπισμένη προσπάθεια να βρει λαϊκό έρεισμα, έχοντας ήδη απέναντι την κοινωνία για την στάση του στο ζήτημα του επιχειρησιακού σχεδίου “Ξένιος Ζευς”, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ανεπιτυχώς να υποθάλψει και τοπικιστικές αντιδράσεις», καθώς και ότι «απορίας άξιον είναι ακόμη πως το κόμμα που αποτελεί τον μόνιμο κατήγορο των Ελλήνων Αστυνομικών εμφανίζεται να κόπτεται για τις συνθήκες διαμονής τους στον Έβρο (οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι άριστες) και να μιλά για λογαριασμό τους».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: 
«Πάνω απ’ όλα και κυρίως όμως ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σε ρόλο συνηγόρου των παράνομων μεταναστών. Αγνοώντας ηθελημένα ότι επί χρόνια παραβιάζονταν συστηματικά και συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, με το να μετατρέπονται σε όργανα αδίστακτων συμμοριών, με την ανοχή και του συγκεκριμένου κόμματος.

Δυστυχώς, με«κορώνες» λαϊκισμού και προσπάθεια «χαϊδέματος» τοπικιστικών αντιδράσεων το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης δεν λύνεται. Λύνεται μόνο με έργα. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συστρατευθεί σε μια εθνική προσπάθεια, τουλάχιστον ας σταματήσει να την υπονομεύει. Θα είναι αντιμέτωπος με την ελληνική κοινωνία και όχι με την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive