Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μήνυμα του Τατσόπουλου στη Χρυσή Αυγή. «Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70»


Το μήνυμα του Τατσόπουλου στη Χρυσή ΑυγήΑυτή τη φορά, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε ευθέως στη Χρυσή Αυγή με αφορμή το περιστατικό στην Πάρο με τη σύλληψη του 19χρονου Πακιστανού.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: 
«Για κάθε έγκλημα που θα διαπράττει οιοσδήποτε αλλοδαπός -παράνομος ή νόμιμος- θα εγκαλείται εφεξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικός αυτουργός. Cool. Γιατί όμως είστε τόσο σφιχτοχέρηδες, ρε παιδιά? Γιατί δεν προσάπτετε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εγκλήματα των ημεδαπών? Και μια θερμή παράκληση προς τα αγαπημένα μου Χρυσαύγουλα: 71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν.... Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70». 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive