Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι χλιδάτες διακοπές (5.000 την ΗΜΕΡΑ) του Νίκου Παπανδρέου στα Παλάτια του Δασκαλαντωνάκη που χρωστάει 500εκ στο δημόσιο. ΤΥΧΑΙΟ;;


nikos-papandeou-diakopes1Ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, με τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου, σεμνά και ταπεινά απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα σε ξενοδοχείο που ανήκει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τις στενές επαφές του μεγαλοξενοδόχου Νίκου Δασκαλαντωνάκη με την οικογένεια Παπανδρέου.
Μάλιστα, ο "διανοούμενος" της οικογένειας πέρασε τις διακοπές του με τον κολλητό του, πρώην υπουργό, Νίκο Σηφουνάκη, γαμπρό του Δασκαλαντωνάκη. Μα τόσο μεγάλη σύμπτωση; Η οικογένεια του πρώην υπουργού να φιλοξενείται διαρκώς στα ξενοδοχεία του Δασκαλαντωνάκη την ώρα που η ατιμωρησία του μεγαλοξενοδόχου σχετικά με τα υπέρογκα χρέη μισού δισ. που έχουν συσσωρευτεί, να παίρνει παροιμιώδεις εκτάσεις; 
Πάντως, ο Νίκος Παπανδρέου ζει στη χλιδή αφού η πριβέ σουίτα του είναι σε στιλ βενετσιάνικου...
αρχοντικού.
nikos-papandeou-diakopes3Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο λογοτέχνης αδελφός του πρώην πρωθυπουργού επισκέπτεται το πεντάστερο ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial στο κοσμοπολίτικο νησί της Κέρκυρας.

Στην προεδρική σουίτα

Αντίκες σοφά συνδυασμένες με μοντέρνα έπιπλα, ακριβά χειροποίητα έπιπλα με συγκινητικές ρετρό λεπτομέρειες, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι στο σαλόνι, όπου μπορεί ο ένοικος να δειπνήσει με αέρα αρχοντικής κερκυραϊκής εποχής.

Στην προσωπική βεράντα της προεδρικής σουίτας το σκηνικό γίνεται πιο λιτό, με σημείο αιχμής την ασύμμετρη πισίνα, που σε προκαλεί να χαλαρώσεις με θέα στη θάλασσα.Πιστά αντίγραφα κερκυραϊκών αρχοντικών, οι βίλες του συγκροτήματος, που προστέθηκαν πριν από μερικά χρόνια στο καλύτερο ξενοδοχείο της Κέρκυρας, βρίσκονται σε απομονωμένο σημείο και οι αυλές τους ακουμπούν στη θάλασσα. Πάνω στα βράχια έχουν στηθεί εξέδρες με λευκές ομπρέλες και αναπαυτικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.
Την ώρα που "ξεζουμίζονται" συνταξιούχοι και μισθωτοί, ένας συγγραφέας μπορεί να πληρώνει σουίτα 5.000 ευρώ σε πεντάστερο ξενοδοχείο ενός επιχειρηματία που χρωστάει της μιχαλούς.
ΠΗΓΗ: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive